ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Ο Πελάτης δηλώνει υπεύθυνα πως τα στοιχεία που συμπληρώνει στη φόρμα των ραντεβού είναι αληθή. Η επιχείρηση Vethelp θα χρησιμοποιήσει τα ανωτέρω στοιχεία για να επικοινωνήσει με τον Πελάτη προκειμένου να καθοριστούν οι λεπτομέρειες του ραντεβού.
Από τη στιγμή της επιτυχούς αποστολής της φόρμας το προσωπικό της Vethelp επικοινωνεί με τον Πελάτη εντός 48 ωρών. Εξαιρέσεις επιτρέπονται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και εξαιτίας ανωτέρας βίας. Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση Vethelp δεν φέρει καμία νομική ευθύνη αν για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον Πελάτη.
Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία, ενημερώνεται ο πελάτης για το κόστος της επίσκεψης και της κτηνιατρικής υπηρεσίας αναλυτικά και μόνο στην περίπτωση που συμφωνεί προγραμματίζεται το αντίστοιχο ραντεβού. Στην περίπτωση που κατά την αρχική ιατρική κλινική εξέταση διαπιστωθεί η αναγκαιότητα επιπρόσθετων εργαστηριακών ή άλλων εξετάσεων, που συνεπάγονται επιπλέον κόστος, ο θεράπων κτηνίατρος είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει προκαταβολικά τον Πελάτη και αυτές να διενεργούνται μετά τη σύμφωνη γνώμη αυτού.
Αν για οποιονδήποτε λόγο, ο Πελάτης θέλει να ακυρώσει το ραντεβού, είναι υποχρεωμένος να το γνωστοποιήσει στη Vethelp τουλάχιστον 3 ώρες πριν, είτε με τηλέφωνο, είτε με sms (6972728691), είτε με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), είτε με tweet (@Vethelpathens).

Τα Tweet μας!

Το διατροφικό προγραμμα των αγαπημένων μας τετράποδο πρεπει να ειναι σταθερό.

Vethelp Vethelp

Καλή Σαρακοστή. Να θυμάστε όμως πως η δοκιμασία της νηστεία αφορά εμάς και οχι τα αγαπημένα μας ζωάκια.

Vethelp Vethelp

Το σημερινό ηλιόλουστο πρωινό μας θυμίζει πως η πρωινή βόλτα με τον σκύλο μας δεν ειναι υποχρέωση, αλλά χαρά. Καλημέρα !!

Vethelp Vethelp